Oficina Jove de la Selva | L’OJ la Selva, acreditada com a entitat d’enviament de SVE
1118
post-template-default,single,single-post,postid-1118,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

L’OJ la Selva, acreditada com a entitat d’enviament de SVE

L’OJ la Selva, acreditada com a entitat d’enviament de SVE

L’oficina Jove ha rebut l’acreditació de l’Agència Catalana de la Joventut i l’ANE que la reconeix com a entitat d’enviament del Servei de Voluntariat Europeu.

El Servei de Voluntariat Europeu (SVE) és un programa d’Erasmus+ que ofereix la possibilitat a joves de 18 a 30 anys d’ampliar la seva formació, viure una experiència intercultural, conèixer diferents realitats, donar suport al desenvolupament de comunitats locals i ampliar els coneixements d’un idioma a través de la participació activa en un projecte de voluntariat i solidaritat.

Per poder realitzar un SVE, cal buscar un projecte i una entitat d’acollida (del país on es vol anar) que és la que realitza el projecte de voluntariat i una entitat d’enviament que és la responsable d’informar i formar al jove voluntari abans de marxar, ajudar-lo a trobar projecte d’acollida, contactar amb l’entitat d’acollida i realitzar les gestions d’informació mútua.

Amb aquesta acreditació, l’oficina jove de la Selva, amplia el seu catàleg de serveis destinats als joves i millora l’assessorament i acompanyament del servei de mobilitat internacional ofert fins ara.