Oficina Jove de la Selva | Tallers de sexualitat a Riudarenes
1272
post-template-default,single,single-post,postid-1272,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tallers de sexualitat a Riudarenes

Tallers de sexualitat a Riudarenes

Des de l’Oficina Jove de la Selva, hem fet dos tallers de sexualitat amb joves a Riudarenes. El primer va tenir lloc al Centre Cívic de Can Fornaca i hi van participar joves a partir de 16 anys. El segon taller es va fer a l’Espai Jove de Riudarenes i anava adreçat a adolescents a partir d’11 anys.

Als tallers de sexualitat es treballa amb els joves en grups de nois i de noies per separat, per poder centrar-nos en els continguts específics segons el gènere i perquè els i les joves puguin expressar-se amb més confiança i complicitat. Els temes tractats també varien en funció de l’edat dels participants i dels seus interessos i dubtes: en els tallers de sexualitat podem parlar dels canvis físics en l’adolescència, de la menstruació, de les relacions i les pràctiques sexuals, de la relació entre sexualitat i afectivitat, dels mètodes anticonceptius, de les infeccions de transmissió sexual, etc.