Oficina Jove de la Selva | Mostra de treballs de recerca
1400
post-template-default,single,single-post,postid-1400,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Mostra de treballs de recerca

Mostra de treballs de recerca

Abans d’ahir, dissabte 25 de març, es va celebrar l’acte inaugural de la IV Mostra de treballs de recerca 2016-2017 a la Casa de la Paraula de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners.

Aquest és un projecte del Centre de Recursos Pedagògics – Selva 1 i és el primer curs que hi participen tots els instituts públics d’aquesta zona de la comarca, que són: INS Castell d’Estela (Amer), INS Rafael Campalans (Anglès), INS Montsoriu (Arbúcies), INS Vescomptat de Cabrera (Hostalric), INS Anton Busquets i Punset (Sant Hilari) i INS Santa Coloma de Farners (Santa Coloma). Cada institut selecciona alguns treballs de recerca de segon de Batxillerat que per temàtica i/o metodologia són exemplars i es presenten a la mostra. La idea d’aquesta és llavors que cada alumne elabora un plafó expositiu per tal, d’entre tots, crear una exposició que estarà oberta al públic fins el proper 20 d’abril. A més, el dia de la inauguració cada jove té un minut per a presentar oralment el seu treball d’investigació.

Podeu consultar els treballs presentats enguany al següent link

Aprofitem també per a animar a tots els i les joves que aquest any heu fet el treball de recerca a treure-li més profit i presentar-lo a algun dels múltiples premis d’universitats, fundacions, associacions o d’altres ens que s’organitzen. Trobareu un llistat detallat clicant aquí.

Us deixem un recull de fotografies de l’acte: