Oficina Jove de la Selva | La primavera #revifa el Casal Jove de Tossa
1452
post-template-default,single,single-post,postid-1452,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

La primavera #revifa el Casal Jove de Tossa

La primavera #revifa el Casal Jove de Tossa

Oficina Jove Selva, Casal Jove Tossa de MarLa primavera la sang altera!! I això ho sap molt bé el Casal Jove de Tossa de Mar que estrena programació d’activitats farcida de propostes pensades per tu, jove! Tallers, xerrades, exposició, cultura, oci o formació per engrescar-te a participar, a venir i a aprofitar tot aquest ventall d’activitats!

Durant els mesos d’abril, maig i juny el Casal Jove acull des d’un taller per aprendre a fer vídeos atractius amb el mòbil, cinefòrum, orientació formativa i laboral, curs de monitor/a d’activitats de lleure, a una sortida a la Fageda d’en Jordà, jocs de rol, entre d’altres. Les activitats són obertes i gratuïtes, i et pots inscriure al Casal Jove de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00 hores.

#Revifa és el que et proposem fer amb aquest itinerari d’opcions d’oci i formació que busca seguir donant vida al Casal amb la teva participació, un espai que és dels joves i per als joves! Així que aquí t’esperem!

I si tens ganes d’organitzar alguna activitat, vine i explica’ns les teves idees, tenim ganes d’escoltar-te!

Descarrega’t el tríptic complerts de les activitats aquí.