Oficina Jove de la Selva | EXPOJOVE 2017
1471
post-template-default,single,single-post,postid-1471,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

EXPOJOVE 2017

EXPOJOVE 2017

A partir d’avui ja podeu anar a visita el Saló de l’Expojove. Aquest any amb el lema:

DISSENYA EL TEU FUTUR

El Saló de l’Expojove aglutina tot un seguit d’expositors i professionals amb opcions diverses que permeten als estudiants, professors/es, treballadors/es, desocupats/des, emprenedor/es, orientadors/es, pares i mares, etc. informar-se sobre les opcions que tenen els joves a nivell formatiu i laboral i poder així dissenyar el seu futur.

A més dels estands informatius s’hi afegeixen un munt de sessions curtes i tallers pràctics pensats perquè els assistents puguin complementar la seva visita amb continguts sobre formació, ocupació, emprenedoria i altres recursos i que sigui una mostra dels serveis i recursos que existeixen.
Consulteu el programa d’activitat a aquí i per inscriure’s visiteu aquest lloc web! Apunteu-vos a tot allò que us interessi!! 
Es podrà visitar la XII edició d’EXPOJOVE a la Fira de Girona a partir d’avui i fins el 7 d’abril de 9 a 19h (divendres 7 d’abril l’horari serà de 9h a 14h).
Saló de l’Expojove 2016