Oficina Jove de la Selva | FADE 2017
1705
post-template-default,single,single-post,postid-1705,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

FADE 2017

FADE 2017

Ja està aquí una altra edició del Festival d’Art Digital i Electrònica, la novena! Com ja és quasi tradició per aquestes dates, tenim al caure el FADE Festival, que com els mateixos organitzadors de l’Associació Cultural Elèctric descriuen a la web: “és una festa, però també, gràcies a les persones que accepten la invitació a participar-hi, un acte de resistència i una eina de canvi destinada a plantar cara a unes polítiques educatives, socials i culturals pensades amb els peus”. Es celebrarà del 28 de juny al 2 de juliol a la Cellera de Ter.

L’objectiu doncs del FADE és posar en contacte professional de l’àmbit (artistes, investigadors/es, formadors/es) amb el públic en general i per això el festival es continua realitzant a aquest municipi de la Selva interior. Perquè per uns dies, la població corrent d’aquest municipi i de la zona, pugui conèixer i tastar propostes inèdites i pioneres en l’art digital i l’electrònica de manera totalment accessible i gratuïta.

 

Aquest any la proposta és amb un format més proper, amb noves propostes musicals, interactives, performances i una programació molt variada amb xerrades i tallers sobre ciència, tecnologia i art per a totes les edats. Destaca el fi de festa diürn de diumenge a la piscina d’Osor amb una jornada relaxada amb bon ambient, música i opció de dinar, així com la col·laboració amb la regidoria de joventut de l’Ajuntament per a realitzar una sessió de Joves a La Butaca amb Carles Gelada i Marc Barnada per parlar sobre vehicles autònoms i intel·ligència artificial.

Per accedir a la informació de totes les activitats feu clic aquí i per a descarregar-vos el programa de mà, aquí.

A passar-ho molt bé!!!