Oficina Jove de la Selva | Sortida al teatre Ter-Brugent
1896
post-template-default,single,single-post,postid-1896,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sortida al teatre Ter-Brugent

Sortida al teatre Ter-Brugent

T’agradaria anar al teatre amb els amics i amigues? Vols passar un dissabte d’hivern diferent?

Nosaltres t’ho posem fàcil! Vine el dissabte 2 de desembre a veure l’espectacle de circ “Mur” de la companyia Camaleònica Produccions al Teatre Principal d’Olot i guadirem d’una vetllada cultural única, plena d’acrobàcies, equilibris i música. I només per 10€! ja que el cost del transport va a càrreg dels ajuntaments organitzadors.

“Un espectacle de circ vital, poètic i integrador que utilitza l’arquitectura efímera per fer reflexionar sobre les limitacions físiques i mentals i la capacitat humana de sobreposar-s’hi. Construccions impossibles impulsen els artistes a treballar de manera col·lectiva per assolir un objectiu comú: desconstruir un mur per edificar un nou món. Per als que cada dia feu l’impossible per enderrocar murs”

* Dia: 2 de desembre de 2017 de 18:30 a 21:30. L’espectacle dura una hora, però s’ha de tenir en compte l’estona de recollida dels i les joves als respectius municipis així com el trajecte.

* Lloc: Teatre Principal d’Olot

* Preu: 10€ per l’entrada.

Per a joves a partir de 14 anys d’Amer, d’Anglès, de la Cellera de Ter, Osor i de Sant Julià del Llor i Bonmatí.

Inscripcions fins diumenge 12 de novembre clicant al següent formulari.