Oficina Jove de la Selva | Santa Coloma de Farners engega un seguit d’activitats per a joves.
2221
post-template-default,single,single-post,postid-2221,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Santa Coloma de Farners engega un seguit d’activitats per a joves.

Santa Coloma de Farners engega un seguit d’activitats per a joves.

Les activitats s’inicien a la Biblioteca J. Vinyoli a les tardes de dimarts amb la finalitat d’anar-se expandint.

 

En resposta a les necessitats detectades en el Pla Local de Joventut, s’inicia un projecte per fomentar la participació i activació dels i les joves a través de la proposta d’un ventall d’activitats destinades a ells/es, que vagin més enllà dels PIDCES (Punts d’Informació i Dinamització en els Centres d’Educació Secundària) i les dinàmiques que ja es realitzen als instituts.  

Per començar amb tot aquest moviment, aquest mes de febrer, des de l’Ajuntament i l’Oficina Jove, engeguem amb una programació d’Activitats per joves, que es durà terme setmanalment les tardes de dimarts a la Biblioteca Joan Vinyoli, realitzant tallers de diferents temàtiques, jocs, dinàmiques, etc. on ells/es seran els/les principals protagonistes.  

Aquest projecte pretén ser un espai de trobada i de diàleg, i on no només s’hi accedeixi per realitzar les activitats proposades, sinó que també hi puguin trobar resposta a les seves necessitats i inquietuds, a partir de l’intercanvi de coneixements dels/les propis/es joves i amb l’acompanyament de les persones de referència del moment. Intentant potenciar el sentiment de pertinència i el vincle entre els/les joves i la persona acompanyant, construint així un teixit de joves que participin i interactuïn de manera activa en la creació de propostes d’activitats, que mica en mica s’aniran estenent per diferents espais del municipi.