Oficina Jove de la Selva | 1er aniversari de La Bulla
2410
post-template-default,single,single-post,postid-2410,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

1er aniversari de La Bulla

1er aniversari de La Bulla

Avui us presentem a l’Associació La Bulla de Santa Coloma de Farners que treballen per descobrir alternatives que ajudin, com a societat, tinguem una vida més justa i més lliure. Treballen en els eixos de #feminisme #anticapitalisme #antiracisme i #ecologisme . Estan preparant la celebració del seu 1er aniversari el 14 de juliol amb un munt d’activitats interesants i també un bateria de concerts a la fresca per aquest d’estiu. Us recomanem que els descobriu. Moltes felicitats! #laselvajove