Oficina Jove de la Selva | Mercat de la puça a Riudellots
2452
post-template-default,single,single-post,postid-2452,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Mercat de la puça a Riudellots

Mercat de la puça a Riudellots

Un any més, l’Àrea de Joventut de Riudellots organitza el  Mercat de la Puça, que se celebrarà el dissabte dia 29 de setembre de 2018, de 10 a 14h, al carrer Major i a la plaça de l’Església de Riudellots de la Selva. Es tracta d’un mercat on es poden vendre i intercanviar els objectes que ja no necessites, amb l’objectiu de reduir els residus i fomentar una economia sostenible. Aquest mercat, que enguany arriba a l’onzena edició, s’emmarca dins els actes de la Festa Major.

 

Per participar al Mercat de la Puça només has d’inscriure’t, portar la teva taula i fer la teva parada amb els objectes que no utilitzes. Inscripcions aquí, fins el 28 de setembre. Per a més informació, pots adreçar-te a espai.jove@riudellots.cat.