Oficina Jove de la Selva | Nou curs amb molta activitat jove
2484
post-template-default,single,single-post,postid-2484,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nou curs amb molta activitat jove

Nou curs amb molta activitat jove

L’inici del curs 2018-2019 ha vingut acompanyat d’una variada oferta d’activitats per a joves als diversos municipis de la Selva. Com cada any, el començament del curs marca també l’inici de tallers, formacions i programacions d’activitats als espais joves, punts d’informació juvenil i instituts com l’Espai jove de Riudellots de la Selva que ofereix els tallers de teatre per a joves, el Casal de joves de Tossa de Mar que a partir de novembre enceten els tallers de “cuina de supervivència” per a joves, les activitats de participació #DonalaVolta al #CercleJove de Santa Coloma de Farners o el PIJ – Hostalric que estrenen el grup de batucada jove.

Altres punts on pots consultar l’oferta juvenil setmanal és a l’Espai Jove de Breda, Can Torronet de Vidreres, El Puntet de Lloret de Mar, l’Espai Jove de Sils, el de Riells i Viabrea, Riuderenes o Ca la Romana a Caldes de Malavella.

A més, els i les referents joves tenen una presència cabdal als instituts i a partir de mitjans d’octubre tornen els punts d’informació mòbil a alguns dels centres de secundària de la comarca, amb dinamitzacions a l’hora del pati, cartellera informativa, tallers a l’aula, etc.

Per a més informació sobre participació juvenil, associacionisme, cerca de feina, mobilitat internacional, entre d’altres, ens pots trobar a l’Oficina Jove de la Selva!