Oficina Jove de la Selva | L’acohol és una droga: parlem de quin ús en fem
2520
post-template-default,single,single-post,postid-2520,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

L’acohol és una droga: parlem de quin ús en fem

L’acohol és una droga: parlem de quin ús en fem

El 15 novembre és Dia Mundial sense Alcohol  i durant dues setmanes l’Oficina Jove de la Selva organitzarà activitats als diferents Centres Educatius de Secundària de la comarca.

A l’hora d’esbarjo s’oferiran activitats per joves que condueixen a la reflexió sobre l’alcohol, les decisions que prenem quan sortim de festa i si ens deixem influenciar pel grup o no. Creus que pots gaudir de la nit sense prendre alcohol? i si en prens ho fas sense posar en risc la pròpia salut ni la dels altres? En continuem parlant a l’Institut!

Aquesta activitats i altres que es faran als municipis s’emmarquen dins la campanya impulsada per la Sub-direcció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya  sota el lema: L’alcohol és responsabilitat de tothom”. Un lema que convida a reflexionar sobre el paper que tots i totes juguem en la prevenció i sensibilitatzació per reduir el consum i els riscos de l’alcohol.

#responsabilitatdetothom

Us animem a participar a totes aquestes activitats!