Oficina Jove de la Selva | Joves implicats per la igualtat de gènere
2600
post-template-default,single,single-post,postid-2600,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Joves implicats per la igualtat de gènere

Joves implicats per la igualtat de gènere

En diversos punts i espais joves de la comarca de la Selva s’han dut a terme iniciatives de sensibilització i prevenció de la violència de gènere. Aquest és un dels temes que preocupa als i les joves de la comarca i en aquest vídeo de l’Oficina Jove de la Selva posem en valor les seves experiències i reflexions sobre la importància de mobilitzar-se per la igualtat de gènere.

L’Alba i la Malena de l’Espai Jove de Breda, expliquen el projecte audiovisual que han fet a l’estiu durant el casal jove. L’Alba i en Jaume, de l’Espai Jove de Riudellots, també han gravat un vídeo i realitzat diverses accions que denuncien les violències masclistes. I la Violant i l’Aleia, de l’Espai Jove Ca la Romana de Caldes de Malavella, estan participant en diverses activitats al seu poble i fent tallers en d’altres instituts per sensibilitzar als i les joves de situacions de micromasclisme amb les que convivim diàriament.