Oficina Jove de la Selva | De la Selva al món (part II)
2703
post-template-default,single,single-post,postid-2703,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

De la Selva al món (part II)

De la Selva al món (part II)

Continuem amb el segon vídeo De la Selva al món, on des de l’Oficina Jove donem veu a joves que han viscut una experiència de mobilitat internacional.

La Rut Figueras és una jove de 21 anys de Sils i va participar al projecte TLN.cat per fer pràctiques professionals a Polònia. Aquest vídeo és una iniciativa del servei de Mobilitat Internacional de l’Oficina Jove de la Selva amb el suport d’Europe Direct Girona, on s’explica la vivència de 3 joves de la comarca que han participat en alguns dels programes de mobilitat internacional.

El servei de Mobilitat Internacional de l’Oficina Jove de la Selva t’orienta i t’assessora alhora de realitzar projectes com el que ha fet la Rut així que si estàs pensant en viure una experiència en algun país d’Europa però no saps com fer-ho, aquí et donem un cop de mà!