Oficina Jove de la Selva | Participa a l’enquesta de sexualitat
2740
post-template-default,single,single-post,postid-2740,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Participa a l’enquesta de sexualitat

Participa a l’enquesta de sexualitat

A l’Oficina Jove volem saber com veuen els i les joves de la Selva la sexualitat, com entenen els límits i el consentiment, les relacions de parella, el gènere, l’orientació sexual, el plaer, les pràctiques de risc, entre d’altres. Aquesta informació ens acosta a la realitat de la joventut en relació a com viuen i perceben la seva sexualitat i això és clau a l’hora de definir els projectes i les accions a desenvolupar tant a nivell comarcal com des dels municipis.

Si ets jove i tens ganes de participar-hi, pots contestar aquestes preguntes i aviat rebreu el feedback de la informació recollida:

ENQUESTA SEXUALITAT I JOVES DE LA SELVA

A més a més, el Servei de Salut de l’Oficina Jove aten consultes específiques, es posa a disposició dels i les joves informació d’interès i es realitzen diverses dinàmiques als centres de secundària i als espais joves per debatre, compartir dubtes i inquietuds. A continuació us deixem aquest enllaç on hi trobareu recursos i informació sobre la salut sexual.