Oficina Jove de la Selva | Les millors imatges del 8M de la #selvajove
2768
post-template-default,single,single-post,postid-2768,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Les millors imatges del 8M de la #selvajove

Les millors imatges del 8M de la #selvajove

Pel Dia Internacional de les Dones en diversos espais joves de la comarca s’han fet actes i activitats per sensibilitzar i reclamar la igualtat de gènere. Des de l’Oficina Jove de la Selva volem posar en valor aquestes iniciatives ja que els i les joves són actors claus en la transformació de la societat actual i de futur.

Al llarg d’aquests dies s’han fet tallers, xerrades, accions tant en punts juvenils, instituts o en col·laboració amb altres entitats dels municipis. Aquí hem fet un recull d’algunes d’aquestes activitats per què totes i tots #SomAquí #Som8deMarç