Oficina Jove de la Selva | Preinscripcions als camps de treball 2019
2882
post-template-default,single,single-post,postid-2882,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Preinscripcions als camps de treball 2019

Preinscripcions als camps de treball 2019

Ja s’ha obert el plaç per a les preinscripcions als camps de treball 2019 que organitza la Direcció General de Joventut adreçats a joves de 14 a 29 anys, i que inclou els camps de treball a Catalunya, els camps de treball a la resta de l’Estat i els camps de treball internacionals. A la Selva hi ha 6 propostes de camps de treball en municipis com Vidreres, Arbúcies, Sils, Riuderenes o Vilobí d’Onyar.

Per a participar en el sorteig, els usuaris hauran de fer la preinscripció durant el període comprès de l’1 d’abril (a partir de les 12 h del migdia) al 9 d’abril (fins a les 12 h del migdia) per Internet i tota la informació la trobaràs en aquest enllaç.

Si tens dubtes també pots posar-te en contacte amb el Servei de Mobilitat Internacional de l’Oficina Jove de la selva.