Oficina Jove de la Selva | Joves referents, joves trans
2957
post-template-default,single,single-post,postid-2957,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Joves referents, joves trans

Joves referents, joves trans

L’Alan Trillo és un jove trans d’Hostalric i en aquest vídeo ens explica la seva experiència personal, d’una manera molt honesta i propera, i ens exposa alguns dels conceptes claus que ens ajuden a posar llum i trencar estereotips.

Què és una persona CIS i una persona trans? Què entenem per identitat de gènere, orientació sexual i sexe? Des de l’Oficina Jove pensem en la necessitat de sensibilitzar sobre aquesta temàtica i anar caminant cap a una societat respectuosa amb plena igualtat.