Oficina Jove de la Selva | Divendres febre nit!
3082
post-template-default,single,single-post,postid-3082,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Divendres febre nit!

Divendres febre nit!

Si et dic “festa”, què és el primer que et ve al cap? Què fas quan surts de festa? Què consumeixes i per què? Com et desplaces d’un lloc a un altre? Quines pràctiques i situacions de risc hi ha?

L’exposició Divendres Febre Nit està de ruta per diversos municipis, instituts i espais joves de la comarca com a acció de sensibilització prèvia a l’estiu, on la nit de Sant Joan és el tret de sortida de festes majors, festivals de música, entre d’altres.

Aquesta exposició de l’associació Promoció i Desenvolupament Social treballa la prevenció de conductes addictives i proposa als participants una sortida nocturna simulada, i ésser protagonistes de diversos jocs de rol que els enfronta a situacions en què són presents l’alcohol i altres drogues, la conducció de vehicles i les relacions sexuals.

Aquest és el tercer any que l’Oficina Jove de la Selva sol·licita Divendres Febre Nit ja que, de manera dinàmica, individualment o en grup, joves de 15 a 20 anys reflexionen al voltant de diferents conductes de risc per tal de fer-los més conscients de les seves actituds i conductes i afavorir la presa de decisions autònomes i responsables.

Joves d’Anglès i Santa Coloma de Farners ja han participat al joc de rol de l’exposició i les properes parades són Sils, Blanes i Riudellots de la Selva.