Ser jove comporta alguns interrogants

 

 

Si vols resposta als teus dubtes o necessitats, l’Oficina Jove està al teu costat. Treballarem en xarxa amb tots els ajuntaments de la comarca de la Selva i tenim atenció personalitzada, projectes municipals i serveis concrets en diferents àmbits.

 

Des de l’Oficina Jove de la Selva, treballem per generar oportunitats a les persones joves de la comarca, en clau de desenvolupament de capacitats, competències i habilitats prou útils i rellevants com per facilitar l’aprofitament i l’afrontament d’oportunitats que l’entorn ofereix. Disposem de diferents serveis i projectes per a joves i ajuntaments.

 

Donem importància a la proposta d’accions i projectes amb la finalitat d’atendre a la persona jove des d’una dimensió molt més integral. Des de la nostra perspectiva, és necessari promoure espais de reflexió on assajar i posar en pràctica mecanismes per respondre davant la vida que és el que permet a les persones afrontar i gestionar la seva situació vital amb una actitud oberta, positiva i sòlida.

 

I el mateix temps treballem perquè el territori pugui oferir oportunitats a les persones joves i fer possible el desenvolupament comunitari.

L’Oficina Jove està composta per un equip de persones:

– Coneixedores de la realitat juvenil de la comarca
– Tècnics professionals i especialitzats
– Expertes en el disseny, la gestió i l’execució de projectes destinats a les persones joves
– Properes i presents a tota la comarca

 

L’oficina en dades

6

Anys de funcionament

43

Xerrades anuals

21.522

Atencions a joves