DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Dia Mundial Violència Gènere Oficina Jove de la Selva

L’acte inaugural va anar a càrrec del conseller de Serveis Socials Pere Garriga i va comptar amb la participació d’Ester Mas, la psicòloga del SIAD de la Selva, i Joan Busquets, el cap del departament d’Atenció a les Persones.

Tot seguit l’Alba Alfageme, psicòloga, i en Pau Zabala, educador social van realitzar una xerrada sobre la “Violència masclista en l’àmbit de la joventut”.

A les 11h, la Clara Ribatallada, tècnica de joventut de l’Oficina Jove va parlar sobre “Dinàmiques amb els joves als instituts de la comarcal de la Selva”.

A les 12h, desprès de la pausa, es va fer la presentació de la Comissió Comarcal de Seguiment del Protocol d’Actuació en Casos de Violència Masclista a la comarca de la Selva, a càrrec dels membres de la Comissió Comarcal.

Tot seguit, hi va haver la “Taula de testimonis”, presentada per testimonis de violència de gènere.

La darrera part de la Jornada va constar de la presentació de “L’arbre dels desitjos” i la cloenda va anar a càrrec del president de l’ens comarcal, Salvador Balliu.

Tots els actes es van realitzar al propi Consell Comarcal (pg. Sant Salvador 25-28)

La jornada va tenir molt d’èxit i al llarg del matí un ampli públic va participar a les diverses activitats organitzades.

Podeu descarregar el programa complet a aquí

 

No Comments

Post A Comment