Primera trobada de delegats d’ESO a la capital de la Selva

Primera trobada de delegats d’ESO a la capital de la Selva

El proper dia 3 de febrer més de 80 delegats/des de 2n d’ESO i 20 tutors rebran una formació i compartiran dubtes i experiències.

És la primera vegada que a la comarca de la Selva s’organitza una trobada de delegats/des dels IES de la Selva.  L’activitat tindrà lloc el dia 3 de febrer al matí a l’Auditori i el Cercle Jove de Santa Coloma de Farners.  Es realitzaran un seguit de tallers formatius i dinàmiques tant pels delegats/des, per tal de millorar les seves competències en resolució de conflictes, conducció de grups, escolta activa… com pels tutors/es, que rebran una formació per tal de facilitar la participació dels joves a l’aula. Ja està confirmada la participació de 82 joves i 20 tutors procedents de 12 instituts de 10 municipis de la comarca: Amer, Arbúcies, Blanes, Breda, Caldes de Malvella, Hostalric, Lloret de Mar , Santa Coloma, Tossa de Mar i  Vidreres). El conseller comarcal de joventut, Joan Antoni Hervías, ha destacat l’objectiu de la iniciativa de l’Oficina Jove de la Selva: “volem ajudar als delegats/des facilitant recursos i eines al mateix temps que fomentem les relacions entre joves de joves de diferents municipis de la Selva”.

Tags:
, , ,
No Comments

Post A Comment