Joves a La Butaca

Joves a La Butaca

Aquest passat divendres 3 de febrer es va dur a terme la segona sessió del cicle Joves a La Butaca. I què és aquest projecte de la regidoria de joventut de l’Ajuntament de la Cellera de Ter?

Es tracta d’una proposta simple i complexa alhora: seure a joves de la Cellera en una butaca perquè expliquin la seva experiència… curiosa? divertida? interessant? atrevida? vital? no extraordinària ni dantesca, simplement una particularitat seva que vulguin compartir amb el municipi. Perquè qualsevol acció -una feina peculiar, un viatge a un indret llunyà, una afició estrambòtica, una capacitat reconeguda, una acció solidària- pot posar en valor a la persona i a la tasca que desenvolupa.

La idea és, doncs, seure a joves a la butaca, en un format de tertúlia i a l’espai de la Biblioteca municipal, perquè de manera distesa i propera un altre jove més petit l’entrevisti per així compartir amb els i les assistents les seves vivències. Es vol que aquestes trobades permetin transmetre experiència i coneixement, però també fomentar el diàleg, la conversa, l’intercanvi, alhora que el reconeixement de l’altre. Perquè el que es persegueix és donar la veu als i les joves de la Cellera de Ter, per posar paraules i mostrar tot allò que fan i els fa únics a cadascun d’ells.

Així doncs el passat 4 de novembre es va fer la primera sessió amb Cristina Modrovejo entrevista per Mick Fàbregas per a parlar de la seva afició als balls de saló que l’han portat a concursos nacionals, i aquest divendres amb Marta Da Costa interrogada per Berta Coll per a parlar dels seus viatges i estades educatives.

No Comments

Post A Comment