Tallers per als instituts per treballar habilitats psicosocials amb els joves

Tallers per als instituts per treballar habilitats psicosocials amb els joves

Des de l’Oficina Jove de la Selva treballem per tal de que les persones joves desenvolupin capacitats i habilitats que els facilitin la construcció i l’aprofitament d’oportunitats que l’entorn i la seva situació vital els reportin.

És en aquest àmbit on s’emmarquen els tallers de 50 min/classe que oferim als instituts de secundària en paral·lel a les polítiques municipals de joventut, classificats en àmbits transversals i en els quals s’atén el i la jove des d’una dimensió reflexiva i introspectiva que l’ajuda a madurar i a situar-se en el món d’una manera sòlida.

Aquest projecte s’anomena Nucli Jove i durant aquest curs està previst realitzar més de 60 tallers a diferents instituts de la comarca.

 

Els objectius del projecte són potenciar el pensament crític en les persones joves, posar en valor el concepte de salut emocional i educar competències en les persones joves que els facilitin el procés d’emancipació.

 S’ofereixen tallers de temàtiques com formació laboral, ús (i abús) de les TIC, igualtat i prevenció relacions abusives i participació i cohesió de grup.

No Comments

Post A Comment