Un estiu amb molt de ritme

Un estiu amb molt de ritme


Ja arriben les XVII Colònies Musicals organitzades per l’Orquestra Jove.

Està destinat a nens i nenes de 6 a 12 anys que toquin algun instrument. Des de l’any 2000 s’ofereix aquest tipus de colònies el qual promou el lleure i la música de la mà d’un professorat i monitoratge molt animat!

Els nens i nenes tindran diverses experiències tocant amb orquestra, amb música de cambra, cantant a la coral o fent percussió corporal però també hi haurà temps per fer excursions, activitats aquàtiques, gimkanes i tallers!

Pels alumnes de l’Orquestra Jove el preu és de 385€ (o 365€ per al segon germà)

Per la resta de participants el preu és 405€ (385 per al segon germà)

 

Eps recordeu també, que com cada any, també hi ha un programa destinat per a joves. És l’anomenat “Master Músics” que potencia la creativitat dels joves amb un film musical on es viu de manera grupal i motivadora l’aprenentatge del món de la música.

És per joves entre 13 i 17 anys que toquin algun instrument. Es fan tallers d’improvisació, orquestra, dinàmiques de grup, música de cambra, jocs transversals, coreografies, excursions i molt més!

El preu és de 410€ pels alumnes de l’Orquestra Jove (395€ pel segon germà) i 430€ per la resta de participants (415€ el segon germà)

La inscripció finalitza el 31 de maig, així que no badeu!!

En els dos casos les places són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció.

Per a més informació, podeu assistir a la reunió informativa que es realitzarà el proper 3 de juny a les 11h a l’Escola de Música de Sta. Coloma de Farners.

 

Podeu fer la inscripció a: www.selva.cat/orquestra/activitats

 

Per a més informació podeu consultar:

 

 

No Comments

Post A Comment