Mostra de treballs de recerca

Mostra de treballs de recerca

Abans d’ahir, dissabte 25 de març, es va celebrar l’acte inaugural de la IV Mostra de treballs de recerca 2016-2017 a la Casa de la Paraula de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners.

Aquest és un projecte del Centre de Recursos Pedagògics – Selva 1 i és el primer curs que hi participen tots els instituts públics d’aquesta zona de la comarca, que són: INS Castell d’Estela (Amer), INS Rafael Campalans (Anglès), INS Montsoriu (Arbúcies), INS Vescomptat de Cabrera (Hostalric), INS Anton Busquets i Punset (Sant Hilari) i INS Santa Coloma de Farners (Santa Coloma). Cada institut selecciona alguns treballs de recerca de segon de Batxillerat que per temàtica i/o metodologia són exemplars i es presenten a la mostra. La idea d’aquesta és llavors que cada alumne elabora un plafó expositiu per tal, d’entre tots, crear una exposició que estarà oberta al públic fins el proper 20 d’abril. A més, el dia de la inauguració cada jove té un minut per a presentar oralment el seu treball d’investigació.

Podeu consultar els treballs presentats enguany al següent link

Aprofitem també per a animar a tots els i les joves que aquest any heu fet el treball de recerca a treure-li més profit i presentar-lo a algun dels múltiples premis d’universitats, fundacions, associacions o d’altres ens que s’organitzen. Trobareu un llistat detallat clicant aquí.

Us deixem un recull de fotografies de l’acte:

 

 

No Comments

Post A Comment