Una trentena de professionals es reuneixen pel Pla Local Joventut 2016-19

Una trentena de professionals es reuneixen pel Pla Local Joventut 2016-19

Una trentena de professionals es reuneixen per debatre l’estat dels joves de Santa Coloma.

En motiu de l’elaboració del Pla Local de Joventut de Santa Coloma de Farners 2016-2019 avui ha tingut lloc en grup de discussió amb referents de joventut a la Sala d’actes de la Biblioteca Joan Vinyoli.

A l’acte hi ha assistit una trentena de professionals de diferents àmbits, serveis i administracions per parlar de la realitat dels joves en cada un dels eixos de : educació, ocupació, salut, cultura, treball, habitatge, cohesió social, mobilitat i participació. Els participants s’han repartit en petits grups i després s’han debatut i consensuat en el gran grup fet que ha propiciat un intercanvi molt enriquidor entre els assistents.

La trobada ha estat dinamitzada pels tècnics de joventut de l’Oficina Jove i per la tècnica de Joventut de Santa Coloma de Farners. El proper grup de discussió es farà amb els joves de Santa Coloma de Farners i serà el dissabte 1 d’abril de 17h a 19h a la mateixa sala de la Biblioteca Joan Vinyoli.

 

No Comments

Post A Comment