3-8 d’abril setmana de la salut a SCF

3-8 d’abril setmana de la salut a SCF

Per quart any consecutiu, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, el seu CAP, l’Agència de Salut Pública de Catalunya i l’Oficina Jove de la Selva organitzem un seguit d’activitats comunitàries en motiu del dia mundial de la salut que es celebra el proper 7 d’abril. Concretament aquest 2017 la temàtica escollida pels diferents agents socials organitzadors és l’alimentació saludable, o sigui la promoció dels hàbits d’alimentació saludable com a un dels factor essencial per gaudir d’una bona salut.

Enguany, la programació d’actes s’allarga tota una setmana, del dilluns 3 al dissabte 8, dia en que es celebren el actes centrals a la plaça Farners en una matinal amb una programació variada per a tots els públics: gimcana de la salut, màster class de cuina saludable, taller de zumba i actuació de teatre a càrrec de l’Escola de Teatre Salij3. A més, durant tota la setmana diferents restaurants del municipi tindran marcats en el seu menú els plats més saludables per tal de sensibilitzar envers la necessitat de menjar sa, de menjar amb el cor. Com ja és tradició, també s’ha convidat als centres d’educació primària a participar al concurs de dibuix. Un photocall, que es realitzarà al pati dels dos instituts municipals, és la única activitat exclusivament dirigida als i les joves.

Per a consultar la programació detallada de la setmana feu clic aquí.

No Comments

Post A Comment