(F)és cultura

(F)és cultura

L’Oficina Jove de la Selva i els ajuntament d’Amer, Anglès, la Cellera de Ter i Sant Julià del Llor i Bonmatí organitzen una setmana cultural en motiu de la diada de Sant Jordi 2017.

Què et queda després d’oblidar el que has après? Per tercer any consecutiu tindreu l’oportunitat de mostrar la vostra creativitat en una nova edició del concurs literari de microrelats i també en el concurs de fotografia. Però això no és tot, la setmana prèvia podreu aprendre més tècniques tant d’escriptura com de fotografia en dos tallers específics que es faran a Amer i la Cellera.

INFORMACIÓ TALLERS

04/04 a les 17:00 a la Sala de Lectura d’Amer taller de microrelats per joves (12-25 anys) a càrrec de la Factoria de Lletres. A la sessió es treballaran tècniques creatives per desbloquejar idees i es farà algun exercici pràctic.

06/04 a les 17:00 a la Biblioteca Colldegria de la Cellera taller de fotografia amb mòbil (12-25 anys) a càrrec de Marc Rovira. El taller consistirà en una breu introducció d’Instagram i d’alguna app més que es complementa bé amb la primera per després centrar-se en la pràctica, sobretot de retrats i fotografia urbana.

Teniu fins 31/03 per apuntar-vos als tallers. Ho podeu fer al següent formulari.


 

INFORMACIÓ CONCURSOS

Concurs literari juvenil

 

Concurs de fotografia

Podeu enviar les vostres propostes tant de microrelats com de fotografies fins el dijous 13/04 a les 12:00 hores del migdia.
El dimecres 26/04 a les 19:00 al Centre Cívic de Bonmatí es farà l’acte d’entrega de premis dels concursos.
No Comments

Post A Comment