Activitats de LLeure 2017

Activitats de LLeure 2017

S’acosta l’estiu i això vol dir… ACTIVITATS DE LLEURE!

Casals de vacances, colònies, casals esportius, rutes, acampades, camps de treball… ja comença a estar tot a punt perquè aquest 2017 sigui un altre any ple d’activitats!! Ja saps què faràs?

Atents!! En el cas dels camps de treball ja s’ha obert el termini per inscriure’s! Per tant, no badeu! Mireu bé totes les opcions (consulteu-les a aquí)i apunteu-vos a aquell que més us pot agradar!

Tenir en compte també que la Direcció General de Joventut ha publicat un any més l’edició Anem preparats on ofereix tot un seguit de consells i recomanacions per tal de garantir la qualitat de les activitats d’educació en el lleure, que es facin en condicions de seguretat i integritat física per als participants, i que es respecti el medi natural que les acull.

Recordeu que tots aquells/es que organitzeu activitats d’educació en lleure on participen menors de 18 anys i es desenvolupen a Catalunya cal complir el Nou Decret de Lleure (267/2016)! Important!! També algunes activitats de caràcter esportiu!!

Consulteu el decret i les infografies!

 

 

 

No Comments

Post A Comment