OPORTUNITATS A L’ESTRANGER. Setmana Europea de la Joventut

OPORTUNITATS A L’ESTRANGER. Setmana Europea de la Joventut

De l’1 al 7 de maig es celebra la Setmana Europea de la Joventut (European Youth Week) amb tot d’actes arreu d’Europa. Enguany, sota el lema «Shape it, move it, be it», es vol posar de relleu les experiències dels joves que han participat en el programa Erasmus+ i com es promouen els valors de la solidaritat, la inclusió, la democràcia o la ciutadania activa.

Per aquest motiu, l’Oficina Jove de la Selva organitza els dies 2, 3 i 4 de maig un cicle de xerrades sobre les oportunitats de mobilitat a l’estranger existents pel col·lectiu jove, entre elles, els projectes de Servei de Voluntariat Europeu, en el marc d’Erasmus+.

Aquesta primera edició de la Setmana Europea de la Joventut a la Selva comptarà amb 3 xerrades ofertes per experts i entitats sobre temes diversos:

  • Dimarts 2 de maig: Camps de Voluntariat. Què són? Quins hi ha? Com apuntar-se? A càrrec de l’entitat Servei Civil Internacional.
  • Dimecres 3 de maig: Servei de Voluntariat Europeu. Què és? Com funciona? Requisits de participació. A càrrec de l’entitat Nexes.
  • Dijous 4 de maig: Treballar a Europa. Què és la xarxa Eures? Com inscriure’s? A càrrec d’Arnau Soy, assessor de la xarxa Eures.

 

Les xerrades es realitzaran a la Biblioteca Municipal Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners a les 19.00h.

 

No Comments

Post A Comment