Els joves de l’Insitut de Santa Coloma de Farners i el Pla Local de Joventut

Els joves de l’Insitut de Santa Coloma de Farners i el Pla Local de Joventut

Ahir es van reunir un grup de joves de l’Institut de Santa Coloma de Farners dels cursos de 3r, 4t d’ESO, Batxillerat i cicles per parlar del municipi.
A partir d’un dibuix del mapa de Santa Coloma els i les joves van poder dir com veien el poble, quins serveis utilitzen i coneixen i quins altres els hi manquen. També van donar la seva opinió de com viuen el dia a dia, que els hi agrada fer, com veuen els seu entorn, quines son les seves motivacions i necessitats.
La dinàmica va ser conduïda per les tècniques de joventut de l’Oficina Jove i la tècnica de joventut de Santa Coloma. La informació que es va generar ahir i les conclusions a les que es van arribar els i les joves serà inclosa a l’apartat de la diagnosi del Pla Local de Santa Coloma 2016-2019, juntament amb altres dades quantitatives i qualitatives que s’han extret d’entrevistes i grups de discussió des de principi d’any.
No Comments

Post A Comment