Brigades Joves 2017

Brigades Joves 2017

Segurament t’estàs plantejant què fer aquest estiu o estàs cercant feina i no saps com començar. Doncs aquí tens una opció! Les brigades joves tornen aquest estiu i ho fan oferint una oportunitat laboral i formativa per joves. Breda, la Cellera de Ter, Hostalric, Riudellots de la Selva, Santa Coloma de Farners, Tossa de Mar i Vidreres ofereixen diverses places i modalitats però amb un objectiu comú: oferir i acompanyar les persones joves en la seva primera experiència laboral, combinant el treball al propi municipi amb una proposta formativa com a procés d’orientació laboral i acadèmica.

Així doncs, tens entre 16 i 25 anys? T’interessaria treballar durant un mes d’estiu al teu poble i formar-te en com encarar-te al mercat laboral? Consulta les bases del teu municipi i informa’t sobre els requisits, documentació sol·licitada i terminis de presentació.

Breda: S’ofereixen 5 places d’auxiliar de la brigada municipal i una plaça d’auxiliar d’arxiver per treball durant el mes de juliol. Cal inscriure’s a l’Ajuntament de Breda abans del 19 de maig. Bases Brigada Jove Breda 2017.

Caldes de Malavella: S’ofereixen 9 places entre els mesos de juliol i agost. El perfil del contractant és de peons de la brigada municipal (8 places) i d’auxiliar d’administració (1 plaça). Destinat als joves entre 16 i 21 anys empadronats i residents al municipi i tenir el graduat escolar. Es poden presentar les sol·licituds fins el 9 de juny. Més informació: http://caldesdemalavella.eadministracio.cat/board// . Podeu consultar les bases a aquí.

Cellera de Ter: Compta amb dues places, una de peó de la brigada municipal i una altra d’auxiliar a les oficines municipals (Ajuntament i Biblioteca), ambdues mitja jornada pel mes de juliol. Les sol·licituds es poden presentar a l’Ajuntament fins el proper 1 de juny. Tota la informació detallada a les bases.

Hostalric: S’ofereixen 3 places, concretament: dinamitzador/a de la bibliopiscina, ajudant de la Brigada Municipal i Aux. d’informador i dinamitzador turístic. Destinat a joves empadronats al municipi i entre 16 i 22 anys. La contractació serà del 26 de juny al 25 de juliol a 20h setmanals i el termini per a presentar les sol·licituds és del 22 de maig al 2 de juny presencialment a l’Ajuntament. Més informació a www.hostalric.cat

Riudellots de la Selva: Ofereix 6 places amb l’objectiu de fomentar les habilitats laborals i l’adquisició de competències professionals dels joves participants.  El període de presentació de sol·licituds, va començar el dilluns  22 de maig i s’allargarà fins al 2 de juny de 2017, a l’Espai Jove de Riudellots de la Selva (C/ Estació, S/N) en horari  de dilluns  a  divendres  de 16.00 a 20.00h de la tarda.  Podeu baixar-vos el model de sol·licitud des d’aquí o recollir-lo a l’Espai Jove. Més informació a: http://www.riudellots.cat/noticies/2017/riudellots-ofereix-6-places-en-el-marc-del-projecte-formatiu-%E2%80%9Cbrigada-jove

Riudarenes: L’Ajuntament de Riudarenes està en ple procés de sel·lecció. Els aspirants ja han presentat tota la documentació i actualment estan a l’espera de saber els resultats. Podeu consultar tota la informació a: http://www.ajuntamentderiudarenes.cat/brigada-jove-2017/

Santa Coloma de Farners: Ofereix 19 places de treball complementari i suport a les tasques municipals. Seran 14 places el mes de juliol (7 nois/es de 16 a 18 anys i 7 nois/es de 18 a 20 anys) i 5 places al mes d’agost (de 16 a 20 anys). Els contractes seran a temps parcial, amb una jornada de treball de 4 hores diàries, de dilluns a divendres en jornada de matí. Els interessats han d’omplir la sol·licitud corresponent i lliurar-la al primer pis de l’Ajuntament en horari d’oficina (9.00h a 14.00h) fins el 2 de juny. La selecció dels integrants de la Brigada Jove es farà a partir d’un sorteig públic que tindrà lloc el dia 8 de juny al Cercle Jove. Pels sol·licitants del mes de juliol serà a les 19.00h i pels sol·licitants del mes d’agost a les 19.20h. Més informació a: http://www.scf.cat/ca/noticies/vols-treballar-aquest-estiu-lajuntament-de-santa-coloma-de-farners-brigada-jove-2017 

Sils: Es convoquen places d’auxiliar administrariu, ajudant a dependències (edat entre 16 i 17 anys) i peó (edat entre 18 i 20 anys) Més info: http://www.sils.cat/seu-electronica/tauler-danuncis/

Tossa de Mar: Les inscripcions per optar a les 6 places de treball es poden fer a l’Ajuntament de Tossa fins el proper 19 de maig. Es realitzaran dues edicions, la primera del 15 de juny al 15 de juliol on es contractaran 4 persones, i la segona de l’1 al 31 d’agost on se’n contractaran dues per desenvolupar tasques com a peó auxiliar de la brigada municipal i la brigada ambiental. La contractació serà per un mes a mitja jornada. Els requisits bàsics són tenir entre 18 i 25 anys i estar empadronat al municipi. Consulta aquí les bases de la convocatòria. http://tossademar.eadministracio.cat/board//

Vidreres: Es seleccionen 14 joves entre 16 i 20 anys repartits durant els mesos juliol i agost. Es demana tenir l’obtenció del graduat escolar o el certificat dels estudis primaris. La jornada laborals serà de 35 hores setmanals durant un mes. Més informació a: https://www.vidreres.cat/informacio-municipal/oferta-publica/convocatoria-brigades-joves-2017 

Vilobí d’Onyar: Es seleccionen joves entre 16 i 23 anys durant el mes de juliol i agost. La presentació de les sol·licituds és fins el 9 de juny. Més info: http://www.vilobidonyar.cat/oberta-sollicitud-brigada-jove-2017/

De moment tenim informació sobre aquestes brigades joves, quan tinguem més informació de la resta, actualitzarem la informació en aquesta mateixa entrada de blog!

1Comment
  • Oficina Jove de la Selva | Brigades joves en acció!
    Posted at 10:15h, 06 julio Responder

    […] dinamització turística són algunes de les tasques que estan desenvolupant els i les joves de les brigades joves. Uns 80 joves estan participant d’aquest projecte i ja han format part de les primeres sessions […]

Post A Comment