Breda obre les portes de l’Espai Jove

Breda obre les portes de l’Espai Jove

S’obre l’Espai Jove de Breda com a punt de referència per a la joventut d’aquest municipi amb l’objectiu que esdevingui el seu lloc de trobada i intercanvi, amb una programació estable d’activitats i un punt d’informació i orientació juvenil a nivell formatiu, laboral, de salut, participació o associacionisme. Està obert tots els divendres de 17.00 a 21.00 hores i està situat al carrer Nou, al costat de l’edifici del Cercle Bredenc, just davant l’Ajuntament.

L’Espai Jove compta amb la figura d’un dinamitzador per tal de garantir el seu funcionament i reforçar així que els i les joves del poble tinguin una persona referent que pot acompanyar i orientar els seus dubtes o necessitats en els diversos àmbits de la seva vida. A més disposa d’una sala polivalent i dos espais on estudiar o llegir, on les entitats de joves poden realitzar reunions, projecció de pel·lícules, jocs de taula, entre d’altres.

Aquest és un espai pensat per als joves i dels joves, de manera que a partir d’ara caldrà anar equipant les seves instal·lacions i anar nodrint-lo d’activitats en relació a les necessitats i demandes dels seus usuaris i usuàries. És per això que, des de l’equip de joventut de l’Ajuntament de Breda, es vol convidar a la joventut a fer ús d’aquest espai i a participar-hi. En aquest sentit s’ha previst una trobada jove el dia 26 de maig a les 19.30 hores per tal de presentar l’Espai Jove i fer una recollida de propostes per dur-hi a terme.

Algunes de les activitats previstes són:

  • Del 19 de maig a finals de juny. Exposició sobre l’experiència del col·lectiu Contaminando Sonrisas als camps de refugiats.
  • 26 de maig a les 19.30 hores: Trobada jove
  • 10 de juny: Joc de rol interactiu. Inscripció a espaijove.breda@gmail.com
  • 16 de juny: Taller de participació: Munta la Diada Jove!
  • (data a concretar) Xerradafòrum: Voluntariat als camps de refugiats. Conversant amb Contaminando Sonrisas.
No Comments

Post A Comment