Preinscripció dels ensenyaments postobligatoris

Preinscripció dels ensenyaments postobligatoris

El proper curs 2017-2018, el Departament d’Ensenyament oferirà 124.532 places en ensenyaments postobligatoris de batxillerat, formació professional, ensenyaments artístics, esportius, programes de formació i inserció, itineraris esportius específics i curs d’accés de grau mitjà.

A més, hi haurà novetats en quan a alguns instituts del territori on realitzaran cicles formatius que fins ara no podien oferir com per exemple del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística a Girona (relacionat amb el món de les associacions de càmpings i de les empreses hoteleres).

També en el cas dels estudis de batxillerat es destaquen les diferents opcions que l’alumnat pot tenir com el Batxillerat internacional (amb 158 alumnes en 4 instituts públics) el Batxibac amb gairebé 1.000 alumnes de 54 centres educatius i el Batxillerat artístic.

Finalment, destaca l’evolució exponencial de la formació professional dual, que el curs que ve multiplicarà per 16 el nombre d’alumnes participants des de la seva implantació el 2012-2103. En els seus inicis, l’FP dual es va implantar en 25 centres, amb 590 alumnes i la participació de 118 empreses i entitats. Durant el curs que ve, la previsió és de 3.300 alumnes i 3.095 empreses i entitats participants.

Us deixem les dates de preisnscripcions dels estudis postobligatoris. Apunteu-vos bé els terminis perquè no se us passi!!

Per a més informació:

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/

Font:

http://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/Oferta-densenyaments-postobligatoris

No Comments

Post A Comment