Activitats joves – Estiu 2017 Anglès

Activitats joves – Estiu 2017 Anglès

Acaba de sortir del congelador la programació d’activitats d’estiu d’Anglès per a joves!

Des d’aquest curs, dins la programació regular d’activitats de la Biblioteca municipal Joaquim Bauxell, s’organitzen algunes activitats dirigides exclusivament a la franja d’edat jove (majors d’11 anys) i l’estiu no en podia ser una excepció. Des del finals de juny que ja s’haurà acabat els curs escolar i fins a mitjans d’agost que les Gales estaran al caure, es proposen vuit activitats variades, una per setmana, per aquesta època de l’any on els i les joves tenen més temps lliure i d’oci.

Totes les activitats són gratuïtes, però algunes requereixen d’inscripció prèvia perquè disposen de places limitades. Així què, agafa l’agenda o l’iPhone i reserva’t les dates!

No Comments

Post A Comment