Joves pre-monitors, diversió i formació a l’estiu

Joves pre-monitors, diversió i formació a l’estiu

Aquest proper mes de juliol quatre joves d’Amer donaran suport a l’equip de monitors/es del casal d’estiu, faran de pre-monitores!!!

I què és un pre-monitor? Doncs com diu la mateixa paraula, són aquelles persones que per la seva edat, encara no poden fer de monitors/es. Però un pre-monitor va molt més enllà i és que aquest juliol, aquestes quatre joves podran tenir una primera experiència en l’àmbit de l’educació en el lleure i així tastar de primera mà com és la feina de monitor/a en un casal. Serà per una banda una experiència pre-laboral, però sobretot serà una experiència formativa que els obrirà les portes a futures formacions que els permetin d’aquí uns anys treballar al mateix poble.

La seva tasca serà d’acompanyament però també participaran de les reunions i veuran tota l’organització d’un casal en les seves diferents fases: l’abans , el durant i el després. I tot això sense oblidar la vesant educativa i lúdica d’un casal, per tal de que comparteixin estones divertides amb la resta de l’equip de monitors i amb els infants del casal.

Aquesta iniciativa sorgeix de la necessita d’oferir espais formatius en els mesos d’estiu, on els joves disposen de temps per adquirir nous coneixements i experiències. Aquesta iniciativa però va més enllà, en el sentit de que té per finalitat formar als joves pre-monitors perquè després puguin realitzar el curs de monitors i a la llarga treballar a l’estiu al casal del poble.

No Comments

Post A Comment