17/06 Viu la Burés

17/06 Viu la Burés

Aquest proper dissabte, dia 17 de juny de 2017, es celebrarà al municipi d’Anglès la segona edició del festival cultural Viu la Burés.

La Burés és el complex industrial de l’antiga fàbrica tèxtil que en el seu temps va ser motor econòmic de tota la zona del Ter-Brugent. Actualment, és de propietat municipal i fruit del treball de final de grau d’una jove anglesenca, l’any passat es va endegar el festival amb la idea de donar al complex el valor històric que es mereix i alhora pensar en opcions de dinamització i reconversió perquè esdenvingui un centre de creació artística i cultural. Cal remarcar que l’antiga fàbrica compta amb la màquina de vapor més ben conservada de Catalunya, declarada Bé Cultural d’Interès Nacional.

 

Enguany les novetat a destacar del festival són el mercat de creadors, artistes i artesans que hi haurà al llarg de tota la jornada i la trobada i concurs d’Instagram, però la programació està farcida d’activitats per a totes les edats i gustos! Podeu consultar-la detalladament fent clic aquí o al tríptic.

No us podeu perdre doncs aquest esdeveniment organitzat per l’Ajuntament d’Anglès i coordinat per Meritxell Riera i Ariadna Serrano.

Més informació a http://viulabures.cat/

No Comments

Post A Comment