Els joves del taller de teatre de Riudellots es despullen

Els joves del taller de teatre de Riudellots es despullen

Avui els joves del taller de teatre de l’Espai Jove de Riudellots de la Selva s’han «despullat» davant d’alumnes de l’IES Santa Coloma de Farners. Aquest grup, que ha estat fent un taller de teatre durant tot el curs a càrrec de Maria León de Gaudir Teatre, ha actuat per un públic format pels alumnes de 4t d’ESO d’aquest institut. L’obra és un text de creació pròpia, construït a partir d’experiències íntimes d’aquest grup de joves, format per 4 noies i un noi. El títol de l’obra, «Despulla’t», fa referència a l’acció simbòlica de mostrar-se davant del públic sense disfresses ni màscares.

Aquest matí l’obra s’ha representat dues vegades per tal que tots els alumnes de 4t d’ESO de l’IES Santa Coloma de Farners la poguessin veure. Les representacions han tingut molt bona acollida per part dels alumnes, que veien sobre l’escenari situacions molt properes, ja que els actors també són alumnes de 4t d’ESO i el text parla de realitats molt properes a la majoria de joves d’avui, posant en escena emocions i temes com la identitat i l’expressió de gènere, els cànons estètics imposats, les creences limitadores, etc.

La pre-estrena de l’obra es va fer el passat 6 de juny a la sala d’actes de Riudellots de la Selva.

 

No Comments

Post A Comment