Jo voldré ser monitor/a!

Jo voldré ser monitor/a!

El proper dimecres, 5 de juliol es farà una formació inicial d’educació en el lleure a Santa Coloma de Farners. Aquesta formació va dirigida a joves a partir de 14 anys que tinguin ganes d’iniciar-se en el món del lleure i vulguin conèixer què és ser monitor/a. A partir de dinàmiques, aprendrem quin paper ha de tenir un/a monitor/a en les activitats de lleure, parlarem de l’educació en valors, treballarem la resolució de conflictes, la gestió emocional i el treball en equip, aprendrem jocs (de coneixença, cooperatius, d’exterior, d’interior…), etc.

 

La formació serà de 9h del matí a 7h de la tarda, a la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners, i és gratuïta. Els participants han de dur el dinar i l’estona de dinar formarà part també de l’activitat.

 

Les inscripcions poden fer-se a selva@oficinajove.cat fins el dia 30 de juny.

No Comments

Post A Comment