Trobada nacional de joventut 2017. Fent xarxa

Trobada nacional de joventut 2017. Fent xarxa

Els passats divendres 30 de juny i dissabte 1 de juliol, la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB va reunir prop de 300 referents en polítiques de joventut, entre regidors/es i professionals de joventut d’arreu de Catalunya. I els tècnics de l’Oficina Jove no hi vam faltar.

La trobada, que s’emmarcava en el marc del Pla d’Acció Territorial de Joventut 2017-2020 (PATJ), va ser un espai de treball i de xarxa on al llarg dels dos dies els diferents professionals van poder conèixer entre d’altres, els resultats de l’estudi sobre les polítiques públiques de joventut a municipis i comarques, així com unes primeres conclusions dels diversos treballs fets al territori els mesos anteriors, sobre diversos àmbits que abordarà el PATJ.  També va haver-hi moment per l’intercanvi d’experiències on es van mostrar algunes iniciatives en joventut que es desenvolupen al món local. Aquest espai va ser el moment de xarxa i contacte entre els diversos professionals que treballem en polítiques de joventut.

Dissabte, va ser el moment per parlar de l’apoderament juvenil i novament, espais d’intercanvi i xarxa amb diversos tallers per debatre i reflexionar sobre les eines per al treball i l’apoderament juvenil al segle XXI. La trobada es va cloure amb les intervencions de la Directora General de Joventut, Marta Vilalta i la Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa.

L’equip de l’Oficina Jove va aprofitar la trobada per fer xarxa i conèixer de primera mà experiències i projectes d’altres municipis, així com intercanviar opinions entre els diversos professionals.

Notícia sobre la trobada a la web de la Generalitat de Catalunya

No Comments

Post A Comment