Brigades joves en acció!

Brigades joves en acció!

Jardineria, pintura, manteniment, auxiliar d’arxiver, suport administratiu o de dinamització turística són algunes de les tasques que estan desenvolupant els i les joves de les brigades joves. Uns 80 joves estan participant d’aquest projecte i ja han format part de les primeres sessions de formació.

Enguany la brigada jove s’està fent als municipis de Breda, Caldes de Malavella, la Cellera de Ter, Hostalric, Riudellots de la Selva, Riudarenes, Santa Coloma de Farners, Sils, Tossa de Mar, Vidreres i Vilobí d’Onyar on s’ofereixen diverses places segons la necessitat de cada poble, però tots ells aposten per oferir una primera experiència laboral acompanyada d’una formació que fa èmfasi en l’orientació laboral i en l’adquisició d’eines i recursos socials.

Gràcies a les valoracions fetes en les anterior edicions s’ha anat millorant i adaptant les formacions a les demandes dels joves i esperem que aquest any siguin ben profitoses.

 

No Comments

Post A Comment