Més de 25 participants al curs de «jo vull ser monitor/a

Més de 25 participants al curs de «jo vull ser monitor/a

Aquest dimecres 5 de juliol es va fer el curs «Jo vull ser monitor/a» a la Biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma.

El curs de iniciació en el lleure va tenir una resposta molta bona resposta per part del joves de la Selva, majoritàriament de Santa Coloma. Més de 25 participants van assistir a la formació de tot un dia «Jo vull ser monitor/a» on es va fer una introducció al món del lleure, el paper dels monitors/es i recursos per portar a la pràctica. La formació també va incloure el treball en equip, la resolució de conflictes i dinàmiques d’autoconeixement i habilitats socials i emocionals molt necessàries per ser un bon monitor i monitora!

Els participants van valorar la formació com a molt profitosa i interessant. I a més a més, el grup va proposar continuar la formació en aquest àmbit fent alguna activitat pel municipi que posi en pràctica tot el que van aprendre.

 

No Comments

Post A Comment