25 anys del camp de treball al castell de Montsoriu

25 anys del camp de treball al castell de Montsoriu

Des de fa uns dies, 24 joves de diverses procedències participen en el camp de treball que s’està duent a terme al castell de Montsoriu, que té l’objectiu de continuar amb el treballs de recuperació arqueològica d’aquest castell gòtic ubicat entre Arbúcies i Sant Feliu de Buixalleu.

Aquest any se celebra el 25è aniversari d’aquest camp de treball, que organitza des del 1993 el Consell de Jovent d’Arbúcies. És un dels més antics de Catalunya. Durant aquests 25 anys, hi han passat més de 1.000 joves d’arreu del món. Aquest any hi participen joves provinents de Rússia, Itàlia, Sèrbia, França, Corea, Turquia, Mèxic i Catalunya, entre altres.

El camp compta amb la direcció tècnica dels arqueòlegs del Museu Etnològic del Montseny i el suport de l’Ajuntament d’Arbúcies, el Patronat del Castell de Montsoriu,  el Consell Comarcal de la Selva, la Direcció General de Joventut i l’Agència Catalana de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Aquest divendres 28 de juliol la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha visitat el camp de treball del castell de Montsoriu, junt amb el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu i la presidenta del Patronat del Castell de Montsoriu, Raquel Reyner, els alcaldes d’Arbúcies, Pere Garriga, i de Sant Feliu de Buixalleu, Josep Roquet, així com  la directora general de Joventut, Marta Vilalta, el director de l’Agència Catalana de Joventut, Cesc Poch, i la representant territorial de Joventut a Girona, Agnès Fàbrega.

No Comments

Post A Comment