Diada Jove de Breda: participació i diversió

Diada Jove de Breda: participació i diversió

La Diada Jove de Breda ja és una tradició. Els i les joves esperen aquesta jornada dedicada a organitzar diverses activitats dirigides a aquest col·lectiu i enguany va tenir lloc el passat 2 de setembre. En aquesta edició volem destacar el paper clau dels mateixos joves que han estat els organitzadors de la diada i han participat en tot el procés, des de la proposta a l’acció!

L’obertura de lEspai Jove ofereix a tots els i les joves de Breda trobar-se en un espai on relacionar-se, participar en activitats i tallers diversos o organitzar activitats del seu interès. L’objectiu de l’Espai Jove és precisament fomentar la participació de la joventut a la vida social i cultural del poble, i la Diada Jove és un bona experiència participativa i d’aprenentatge.

Aquest any uns  40 joves han participat a la gimcana matinal on els nou equips han hagut de superar sis proves d’habilitat, a la tarda s’han fet dos tallers, un de percussió amb l’entitat juvenil bredenca u9-7kou i un altre de dj, i finalment s’ha fet un sopar popular que ha donat peu a la festa eivissenca nocturna que s’ha fet a la piscina municipal.

Us deixem un recull d’imatges de la #DiadaJove2017.

No Comments

Post A Comment