Taller de marca personal i networking: buscant el superheroi/superheroïna que portes dins

Taller de marca personal i networking: buscant el superheroi/superheroïna que portes dins

L’Oficina Jove de la Selva ofereix un taller sobre la marca personal i el networking adreçat a persones joves de la comarca que estan buscant feina o que volen definir el seu objectiu professional. El taller, de 4 hores de durada, és gratuït i serà impartit per Jordi Esqué, coach i formador d’El Despertador.

Totes i tots tenim una marca pròpia: la nostra marca personal, el segell diferenciador que podem oferir en els diferents àmbits de la nostra vida. En aquest taller, et proposem un viatge d’autoconeixement d’una manera lúdica: de la mà del superheroi/na que viu dins teu, perquè descobreixis la teva causa, els teus poders, les teves kryptonites i la força del teu lema entre d’altres coses. Tota superheroïna i tot superheroi passa per una fase de descobriment de les capacitats i competències personals, superant i acceptant les febleses. En aquest taller et convidem a fer un viatge de dins cap a enfora per prendre consciència, marcar un propòsit… i emprendre el vol amb la capa, i amb el suport d’altres companys i companyes de viatge.

En el taller Descobrint el meu superheroi prendrem consciència d’on sorgeix la marca personal, el valor propi i diferenciador de cadascú. Mirarem quin és el nostre propòsit, què ens mou, què ens motiva? I amb quines possibles ocupacions/accions es podria traduir: professionals i personals. Connectarem amb les nostres competències, els nostres talents, per desenvolupar el nostre potencial i tirar endavant la nostra causa. També ens enfrontarem a la nostra kryptonita: ens hi aproparem des de les ganes d’aprendre dels handicaps, pors i reptes que volem superar pel bé de la nostra causa.

 1. “The QUEST”: què busco?
 2. La gènesi del meu superheroi/na: referents que m’inspiren.
 3. La meva causa: el foc que em mou.
 4. Els meus superpoders: les meves competències.
 5. La meva Kryptonitaacceptant les limitacions puc detectar què puc reforçar, aprendre o amb què em convé trobar aliats en el meu camí.
 6. El meu lema, el meu emblema: un nom, un símbol, un missatge, una història. Descobrirem quin és el nostre lema i el nostre emblema perquè la nostra marca personal deixi petjada
 7. Claus per a la meva Marca Personal: Què necessita un superheroi/na per arribar? Autenticitat, Claredat i Originalitat -cap endins- i Disponibilitat -cap enfora-.
 8. L’àlbum dels superherois: l’abundància de poders –> de la rivalitat a la col·laboracióTeixirem aliances amb altres superherois/superheroïnes (no estem sols/es): què podem arribar a oferir plegats? 
 9. “Lligues de la Justícia”: la suma de forces –> compartint mirades, sinèrgies i projectes. Fomentarem la relació amb l’altre i l’entorn des de l’aliança -i no la rivalitat- on inspirar-nos, créixer i anar més enllà.
 10. Emprenent el vol: on he pres volada i on m’agradaria volar més amunt?
  Com ens comuniquem cap a enfora? Quin canal s’adapta millor als nostres propòsits i com expliquem el millor de nosaltres de la millor manera possible? A qui tens ganes d’oferir-li tot això que tens disponible?

El taller tindrà lloc dilluns, 2 d’octubre de 2017, de 16h a 20h, a la sala de plens del Consell Comarcal de la Selva (Pg. St. Salvador, 25 – Santa Coloma de Farners). Per inscriure’s cal omplir el formulari abans del 25 de setembre.

No Comments

Post A Comment