El meu estiu

El meu estiu

L’estiu es sol presentar com a 3 mesos de temps lliure on poder fer el que es vulgui… per algunes persones joves és festa, festa i més festa; per d’altres estar tot el dia a casa, dormint, mandrejant, enganxats a les pantalles… però per molts altres joves l’estiu és un moment d’oportunitats i això és el que hem volgut mostrar a través de les caràtules de «El meu estiu»que aquestes darreres setmanes hem anat penjant a les nostres xarxes socials.

Hem volgut donar valor doncs a diferents joves de la comarca que ens han explicat i compartit les seves experiències  estiuenques:  primeres feines (i primers ingressos), viatjar per veure món,  voluntariat, formacions vàries,  casals joves, entre moltes d’altres opcions.

Aquí teniu un seguit de testimonis propers que ens ho expliquen. Cliqueu als noms per accedir a l’entrevista!

I tu, què has fet aquest estiu?

                       Sira Ausellé – Viatge a EUA                                                 Sàmia Stitou – Curs anglès                                                   Ricard Iglesias – SVE a Itàlia

               Naila Martínez – Projecte Equilibri Kids                                          Laia Baudina – Casal Jove                                        Helena Gorgoll – Treball de cambrera

                    Ainhoa Martín – Diada Jove                                                     Aniol Bosch – Viatge a Xina                            

No Comments

Post A Comment