Hackató

Hackató

L’Ajuntament de Santa Coloma amb l’Oficina Jove de la Selva organitzen 24 hores CREATIVES-HAKATHÓ, un taller d’emprenedoria i innovació que començarà el divendres 24 a les 20h i acabarà el dissabte 25 a les 20h a El Centre Eix de Negoci.

Es tracta d’un taller perquè els joves aprenguin d’una manera vivencial habilitats i competències per l’emprenedoria d’una manera tutoritzada. Els participants tenen 24 h per donar respostes creatives als reptes dels comerços locals, com si fos una marató per aconseguir allò que es vol.

Aquest projecte ha estat dissenyat i desenvolupat a diferents municipis de la comarca per l’Oficina Jove de la Selva i el Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de la Selva,  inspirat en els Hackathon  una pràctica dels hackers que treballen durant hores fins que aconsegueixen desenvolupar un software

Tot plegat serà sota la tutela de l’expert Josep Lluís Sánchez Brugarola, expert en innovació, gestió del coneixement i del canvi, amb més de 18 anys de dedicació a la conceptualització i desenvolupament de projectes de transformació organitzacional lligada a la implantació de processos d’innovació.

Les inscripcions per al taller són gratuïtes i encara estan obertes, tot i que les places són limitades per poder treballar amb grups petits. Et pots incriure omplint aquest formulari

El taller s’adreça a joves de 16 a 30 anys estudiants o que faci poc que han acabat els estudis i vulguin adquirir una experiència innovadora.

No Comments

Post A Comment