TornaBé de Fires de Girona pels joves de la Selva Sud

TornaBé de Fires de Girona pels joves de la Selva Sud

Arriben Fires de Girona i probablement heu reservat les agendes per anar a barraques i gaudir de les nits de concerts i festa i, per tant, el transport és quelcom que cal tenir en compte i planificar-se.

La nit del 31 d’octubre a l’1 de novembre, els municipis de la Selva Sud (Breda, Hostalric, Fogars de la Selva, Massanes, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu) organitzen el bus Tornabé de Fires de Girona que farà la ruta, tant d’anada com de tornada, per aquests pobles. Aquest servei de transport juvenil té un cost de 4 euros i les inscripcions i venda de tiquets es faran fins el 30 d’octubre. A on?

 • Breda: OAC
 • Hostalric: IPunt
 • Fogars de la Selva: Ajuntament
 • Massanes: Ajuntament
 • Riells i Viabrea: Centre Cultural
 • Sant Feliu de Buixalleu: Ajuntament

 

A continuació pots veure la ruta, l’horari (aproximat) i el punt de recollida del bus Tornabé a cada municipi. Tant a l’anada com a la tornada el lloc de parada són els mateixos i la tornada està prevista a les 4.30 hores des de Girona:

 • 21:45 – Breda (Av. Catalunya)
 • 21:55 – Riells i Viabrea (Pavelló municipal)
 • 22:05 – Sant Feliu de Buixalleu (Ajuntament)
 • 22:10 – Hostalric (Escola CEIP Mare de deu dels Socors)
 • 22:20 – Fogars de la Selva (Gasolinera)
 • 22:30 – Massanes (Entrada del poble)
 • Girona (Correus)

Per a més informació podeu contactar a cromaguera@selva.cat

No Comments

Post A Comment