Professors d’instituts, professionals de joventut i cossos de seguretat ens formem junts per aturar el bullying

Professors d’instituts, professionals de joventut i cossos de seguretat ens formem junts per aturar el bullying

Dijous passat va tenir lloc, a Santa Coloma de Farners, la primera sessió de la formació sobre assetjament escolar (bullying) que s’impulsa des de l’Oficina Jove de la Selva. Aquest curs, organitzat conjuntament amb el Centre de Recursos Pedagògics (CRP Selva I), té com a objectiu dotar d’eines i compartir estratègies per tractar el bullying ens els instituts de la Selva. La primera sessió va anar a càrrec de SEER, entitat referent a Catalunya en aquesta matèria tant en formació com en intervenció a tots els nivells (prevenció, detecció, intervenció, reparació).

 

En el curs, hi participen professors de secundària, professionals de joventut (tècnics i dinamitzadors juvenils) i mossos d’esquadra. Després de la primera sessió, els participants en el curs han de realitzar un treball pràctic que es posarà en comú en la segona sessió i a partir del qual s’elaborarà un document de recull d’experiències. Amb aquesta formació es pretén que els professionals que treballem amb joves tinguem més recursos per a la prevenció, detecció i intervenció en l’assetjament escolar, des de la perspectiva de l’educació emocional.

No Comments

Post A Comment